arkkitehtisuunnittelu

haaveet ja toiveet todeksi

Mitä arkkitehtisuunnittelu on?

Kesämökin terassin suunnittelu

Arkkitehtisuunnittelu yhdistää työn tilaajan haaveet ja toiveet kohteen realiteetteihin, kuten maaston ja asemakaavan asettamiin rajoituksiin.

Omakotirakentajan kannattaa palkata arkkitehti töihin silloin, kun rakennukseen halutaan persoonallisuutta. Olemme vuosien varrella suunnitelleet lukuisia omakotitaloja, talleja, varastoja, saunoja ja mökkejä yksityisille rakentajille. Pystymme tuottamaan suunnitelmista myös 3D-kuvat, jotka auttavat hahmottamaan kokonaisuuden.

Kesämökin terassin suunnittelu
Normaalikoulun ala-asteen suunnittelu

Julkisten rakennusten arkkitehtisuunnittelu

Normaalikoulun ala-asteen suunnittelu

Uudisrakentamisen kohteita suunnittelemme myös yrityksille ja julkishallinnon yksiköille. Olemme vuosien varrella suunnitelleet rivi- ja kerrostaloja, liikerakennuksia, hoitokoteja sekä halleja moneen käyttötarkoitukseen. Materiaaleista suosimme puuta (ja erityisesti hirttä), mutta kyllä betoni ja tiili ovat tulleet aivan yhtä tutuiksi vuosien varrella.

Rakennusarkkitehti avuksi laajennuksiin

Längelmäen Nesteen laajennuksen suunnitelma

Suunnittelupalvelumme auttavat sinua myös laajennustarpeiden kanssa. Lisäsiiven rakentamisessa tai olemassa olevien tilojen käyttötarkoituksen muuttamisessa rakennusarkkitehdin ammattitaito auttaa välttämään virheitä ja löytämään tehokkaimmat tavat toteuttaa muutos.

Längelmäen Nesteen laajennuksen suunnitelma
Suunniteltu suurkeittiö

ArkDigin erikoisosaamiset

Suunniteltu suurkeittiö

Rakennusarkkitehtimme omien harrastusten kautta suurkeittiöt ovat tulleet tutuiksi käytännön tasolla. Tätä osaamista olemme hyödyttäneet suunnitellessamme ravintoloita sekä suurkeittiöitä. Keittiöiden suunnittelussa huomioimme työn vaatimukset ja tavoitteemme on lisätä tehokkuutta toiminnallisella suunnittelulla. Palvelulinjastojen ja ravintoloiden suunnittelussa kiinnitämme huomioita viihtyisyyteen ja selkeään toiminnallisuuteen.

Olemme vuosien varrella suunnitelleet myös useita laboratorioiden muutos- ja korjausprojekteja sekä toteuttaneet kaavoitussuunnittelua.

Kun tarvitset kokenutta rakennusarkkitehtiä

Markku helke, rakennusarkkitehti

Markku Helke